...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Szóváltás a nemzetközi pókerversenyen!

2008.08.23. 12:19 | mr.joshua | Szólj hozzá!

Szenzációs győzelem! Mind a három első helyet magyarok szerezték meg azon a póker-tornán, amelyet egy kis baráti társaság rendezett augusztus 20-a estéjén. A három jóbarát, Zoli (23), Isti (29) és Fecó (23) Isti lakásán kezdett a partiba, miután bevásároltak a közeli éjjelnappalli közértben. Zoli és Fecó sört vett, Isti viszont úgy gondolta, hogy az előző napi túlóra indokolja a vodka-redbullt. Kisebb szóváltásba keveredtek egymással, hogy mi kerüljön a hűtőbe, de végülis sikerült megegyezniük. A játékot a rutinosabb Isti vezette sokáig, de egy felelőtlen all-inn-el meggyengült amiután később sem tudott visszaerősödni, végül kiesett egy színsorral Zoli fulljával szemben. Zoli viszont képtelen volt megtartani kicsiny előnyét és a játékot - nevető harmadikként - Fecó zárta győztesen.

Gratulálunk a győztesnek!


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr81629038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: póker éjjelnappali
süti beállítások módosítása