Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Szenzáció!!! Újra szerelmes a csalódott Virág?

2009.05.13. 23:09 | mr.joshua | Szólj hozzá!

Újabb pletykák röppentek fel Boksán Virágról. A mindent tudók szerint a közelmúltban csalódott manikűrös összejött a Putnoki Petőfi strand úszómesterével.

A senkik.blog.hu megkérdezte Virágot, igazak-e a híresztelések, és hogy mi fűzi a sráchoz?! A lány elmondta, hogy van alapja a pletykának, de csupán annyi, hogy a "beach Baywatch-fiújával" sokat beszélgetnek, Dávid gyakran bókol neki és nagyon kedves hozzá. A manikűrös leszögezte, jóban vannak, tetszik is neki Dávid, de szó sincs közöttük szerelemről.

Virág azt is hozzátette, hogy mostanában teljesen leköti a munkája, így túl sok ideje sem lenne új férfira, ráadásul, most - miután volt párjában csalódott - egy darabig nem keresi kapcsolat céljából az erősebbik nem társaságát. De utána ki tudja, hogy alakul a két fiatal sorsa?

Lehet, hogy Virág enged a csábításnak?


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr261120343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sex baywatch tanga szenzáció david hasselhof káposztás tészta
süti beállítások módosítása