...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Kiszivárgott! Még mindig csúszik a Royal All Stars Orchestra következő lemeze!

2009.03.11. 16:26 | mr.joshua | 1 komment


A két hete megalakult zenekar legújabb lemeze várhatóan újabb hónapokat fog csúszni, miután Pepe, az együttes billentyűse holnap estig elutazik, Zoli pedig tengerparti nyaralójában töltené az elkövetkezendő heteket, mivel feltöltődésre vágyik (sajnos, illetve a mi szerencsénkre, nincs neki). A rajongók által már nagyon várt album elkészülését még a stúdió tulajdonlása körüli viták is hátráltatják, így akár az is elképzelhető, hogy a számokat egy másik helyszínen kell rögzíteni. A banda pályafutása során már nem ez az első, a zenekar híveinek kedélyeit borzoló hír, ugyanis előző héten a gitáros, Tomi betegsége miatt aggódhattak. Tomi szerencsére már meggyógyult, így az együttes teljes gőzzel koncentrálhat a zenélésre. Hivatalos sajtótájékoztatót nem adtak erről, sőt még interjút sem adott senki, csak Miki, a basszusgitáros utalt a jövőre, amikor megszellőztette, hogy ha nagylemezt nem is, egy maxit lehet hogy hamarosan összehoznak: "Egy maxit lehet, hogy összehozunk," - mondta riporterünkre kacsintva - "de az is lehet, hogy nem." - tette hozzá.


Mi mindenesetre szurkolunk nekik!

Köszönjük a hírt Miklósnak!


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr7996148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Kiss 2009.03.13. 15:44:54

Mennyi csúnya ember.
Címkék: zene tanga szenzáció
süti beállítások módosítása