...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

PARTY!!! Matyiék hétvégén Balatonon nyaraltak!

2009.09.14. 20:31 | mr.joshua | 1 komment

Matyi (24), a budapesti étteremtulajdonos barátaival a hétvégét a magyar tenger partján töltötte. Ugyan már kicsit hűvösebb volt az idő mint a nyári napokban, a fiatalok mégis nagyon jól érezték magukat. Először merő nosztalgiából vonattal akartak leutazni, de végülis az autó mellett döntöttek, mert így könnyebben le tudták vinni a fűnyírót. A pénteki estét csendes bográcsolással töltötték, szombaton viszont a lovak közé csaptak, már ami a bulizást illeti!


Matyi jó barátja, János (25) majdnem megivott egy üveg bort, István (24) pedig (aki Matyi közeli rokona) csúnyán megbotlott a küszöbben. A parti elvadulását látva Matyi azt javasolta társainak, hogy inkább kártyázzanak, de ezt a fiúk leszavazták.
Szerencsére István botlásán kívül nem történt komolyabb baleset, mert a jókedvben hamar kifáradtak a srácok, és elmentek tévézni.

 

Hideg fejjel vezette barátait Matyi.

A képen az óramutató járásával megegyező irányban Ferenc, Géza és Matyi látható, és egy kicsit Márk is.


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr921382079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black Birka · http://www.genyatrade.blogter.hu 2009.09.15. 14:42:05

Nincs olyan kép, amin a Márk is rendesen látszik? :)
Címkék: balaton buli party dögkút szuterén
süti beállítások módosítása