Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Szex! Exével bulizott Imola!

2009.03.06. 10:01 | mr.joshua | Szólj hozzá!

Felröppent a hír, hogy ismét összemelegedett Szirmai Imola és exe, Tom Firpó. A szóbeszéd abból alakult ki, hogy hétvégén együtt látták őket egy szórakozóhelyen.

Együtt bulizott a hétvégén Szirmai Imola a Erőliget loftjainak üdvöskéjével, Tom Firpó-val. Mivel Tom Imola első komoly barátja volt, akik látták őket, arra gondoltak, talán újra kialakult köztük valami.
A senkik.blog.hu megkérdezte Imolát az ügyről, aki csupán mosolygott a feltételezésen, és elmondta, hogy nem együtt érkeztek a kecskeméti buliba, hanem ott találkoztak.
"Tommal a szakításunk után is jóban maradtunk, de ez nem azt jeleni, hogy újra egy pár lennénk. Persze, ha találkozunk, nagyon örülünk egymásnak, általában egy-két havonta futunk össze" - mondta el az ingatlanos.

Mi lesz ebből, Imola?


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr11984504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sex buli rejtély tanga
süti beállítások módosítása