Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Döbbenet! Hét évesen lett apuka!

2009.02.23. 23:21 | mr.joshua | 1 komment

A bolondos Alfie négy napja vehette kezébe kislányát, Maisie Roxannet, akinek a fiú három esztendős barátnője adott életet. A fiatalok egy meggondolatlan éjszakán hozták össze a picit, és a fiú igazából azt sem tudta, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem védekeznek. A terhességre csak a tizenkettedik hétben figyeltek fel, és eltervezték, megtartják a magzatot, mert izgalmasnak találták, hogy gyereket nevelhetnek.

A baba és a mama is jól van, bár a neheze még csak most vár rájuk, hiszen kérdéses, hogy miből fognak megélni. Az anyuka, Chantelle munkanélküli szüleivel és öt testvérével él együtt, és Alfie apja sem keres eleget hozzá, hogy eltartsa a pici családot, ráadásul fizetését - banánt és gyümölcsöket - természetben kapja. A gyorsan jött népszerűségből pedig nem fognak elég pénzt kicsikarni, hogy kiiskoláztathassák magukat és picit is.

A boldog apuka a kép jobb szélén látható


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr12962087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: sex óvszer döbbenet hétéves apa
süti beállítások módosítása