...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Yoda, a négyfülű macska leleplezése! Avagy hogyan süssünk kiváló médiahack-et?

2008.08.26. 10:30 | mr.joshua | Szólj hozzá!

Amint arról a legtöbb mértékadó médium beszámolt, Chicagóban négyfülű macska született. A helyes kiscica állítólagos pluszfülei az igaziak mögött, az állat feje tetején meredeznek.

A senkik.blog.hu szerkesztősége ezennel lerántja a leplet a titokról! Képekkel illusztrált leleplező cikkünk logikailag bizonyítja be, hogy az állat fülei és a róluk szóló hisztéria nem más, mint egy jól kitervelt médiahack!

 Yoda, az állítólagos füleivel

 

Azt mind tudjuk, hogy négyfülű macska csak a képregények oldalain létezik, különben nem. Ezzel a bizonyítást befejezettnek is tekinthetnénk, ám mi nem elégszünk meg ennyivel. Mi bizonyítékokat vonultatunk föl, nem vádaskodunk és nem teszünk vállalhatatlan kijelentéseket.

 

1#bizonyíték:

Mindannyian láttunk már ehhez hasonló fejfedőket. Leginkább kisgyerekek, vagy gyermeteg lelkületű felnőttek hordják. Elég, ha műszőrt ragasztunk a sapka külsejére és a macifüleket kicseréljük cicafülekre és máris kész a médiahack. Mondhatni kisütöttük a hekket. A többi már csak a megvalósítás kérdése, technika.

 

 

2#bizonyíték:

Ezek után már nincs is megállás, nem kell lángésznek lennünk ahhoz, hogy ötletek garmadát terveljük ki és valósítsuk meg. Hangsúlyozzuk, a megfelelő tervezés után már minden csak a kivitelezés kérdése. Természetesen a kivitelezés minősége nem kizárólag a technikai tökéletességen múlik, sokkal inkábbb a médiahack előkészítésén és sikeres megvalósításán. Mondhatni 80-20 százalék a hack javára. Próbálják ki maguk is!

 

 

 

 3#bizonyíték:

Mintegy tőrdöfésként álljon itt az az internetről szabadon letölthető szabásminta, amely alapján Yoda ál-sapkája/fülei készült(ek).

Ezzel a mintával gyerekjáték bárkinek állatfüles sapkát készíteni, legyen szó macskáról, nyúlról, vagy heringről.


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr70632440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: médiahack cica yoda szenzáció hamisítvány bőrbaj
süti beállítások módosítása