...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

TANGA!!!

2009.11.06. 18:05 | mr.joshua | Szólj hozzá!

A blog.hu kiváló statisztikakészítő alkalmazásából kiderül, hogy olvasóink igazán beteg állatok, ugyanis szinte kizárólag a "tanga" keresőkifejezés kombinálásával jutnak el oldalainkra.
Ilyenek például a "celeb+tangában", a "bea+asszony+tangába" (?), és a "benkő+tanga" (brr). Természetesen vannak egyéb díjnyertes kombinációk is, kimondhatjuk, hogy határozottan egy síkon mozognak.
Ezek közé tartoznak a "PÉNISZ+TEJ", az "emos+tinik+szop", a "leharapta+péniszét", valamint a "süssünk+képekkel" keresőkifejezések is.


Tekintettel arra, hogy ezt egy bizonyos érdeklődés és orientáció kifejezésének tudhatjuk be, abban a helyzetben vagyunk, hogy méregdrága piackutatások és statisztikaelemző szolgáltatások megrendelése nélkül is pontosan meg tudjuk határozni olvasóink igényeit.

A senkik.blog.hu továbbiakban következő cikkeit kérjük olvassák ezek figyelembevételével.


Köszönettel
A szerkesztőség


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr291505289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: tanga
süti beállítások módosítása