...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Daganatot találtak Zsófi testén!

2008.09.26. 08:35 | mr.joshua | Szólj hozzá!

M. Zsófi (34) kemény figyelmeztetéseket kap a sorstól. Nemrég kiderült, hogy pánikbetegsége van, tegnap pedig egy jóindulatú kötőszöveti daganatot majdnem elvolítottak a combjáról. Zsófi már jól van.

 

A szőke benzinkutas senkik.blog.hu-nak elmondta, mivel nagyon fél a bőrelváltozásoktól, rendszeresen figyeli magát. Így vette észre, a lába ujján lévő anyajegy-szerű dudort is, amivel azonnal orvoshoz fordult. Ekkor derült ki, hogy egy kisebb daganatot talált, ami szerencsére nem rosszindulatú. Így azt javasolták neki, ne vetesse le, hiszen fölösleges.

Az egykori kommunikáció szakos hallgató csütörtökön vetette volna alá magát a beavatkozásnak. Lézersebészeti módszerrel távolították volna el az elváltozást. Közben a talpán lévő vírusos szemölcsöt is levették volna, nehogy tovább terjedjen. Zsófi orvosa azt mondja, csupán egy kis tűszúráshoz hasonló fájdalommal jár a műtét, szóval mindenkinek csak ajánlani tudja, ne halogassa a testén lévő elváltozások eltávolítását.


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr10682308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: daganat gyógyul
süti beállítások módosítása