...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Dr. Haus családja Szegedre költözik!

2008.09.15. 11:26 | mr.joshua | Szólj hozzá!

Dr. Haus családja Szegedre költözik. A bőrgyógyász világ életében hajlamos volt a depresszióra, de mióta külön él családjától még rosszabb bőrben van, ezért a felesége és a gyerekei úgy döntöttek, utána buszoznak az Alföldre.

Hauser Ottó (a pácienseknek mindig csak Haus) az utóbbi hónapokban már nagyon súlyos depresszióval küzdött amiatt, hogy négy éve, - mióta az egyik szegedi kórházban ügyel - ingázik a lakóhelye, Hejőpapi és Szeged között. Emiatt a családjával is egyre kevesebbet tudott találkozni.

A legutóbbi képek Ottóról nagyon rémisztőek voltak, úgy festett, mint egy hajléktalan. Ezt látván felesége, Edit úgy döntött, nem nézi tétlenül a férje vergődését, ezért elhatározta, amíg tart az ügyelet, addig három közös gyermekükkel Szegedre költözik.

"Nem akartam iderángatni a családomat, csak azért mert nem vagyok boldog, de a feleségem nem hagyta magát. Azt mondta egy család vagyunk, és együtt fogjuk ezt végigcsinálni. Kész tények elé állított: elmondta, hogy ők a gyerekekkel együtt már eldöntötték, hogy költöznek. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok, hogy újra együtt lehetünk" - mondta Ottó.


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr58664147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: dr haus
süti beállítások módosítása