...mert veled is megtörténik

"George Clooney majdnem elütötte rajongóját" "Bódi Sylvi 80 méteres magasságból még nem próbálkozott a bungee jumpinggal" - Rólad nem írnak a bulvárlapok? És hiányzik?
Írd meg nekünk!

Pártner

Utolsó kommentek

a mit sem sejtő konkurencia...

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

P o l i t i k a

El kell mondjuk, hogy minden szereplő, illetve helyszín kitalált. Ha felismered bármelyiküket, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: senkik pont blog kukac gmail pont com

Yoda leleplezése #2

2008.08.28. 12:01 | mr.joshua | Szólj hozzá!

Elektronikus postaládánkhoz szerelőt kellett hívatni a tömérdek mennyiségű levéltől, melyeket Olvasóink küldtek szerkesztőségünkbe. Százával kaptuk a leveleket, melyekben egytől egyig a négyfülű macska leleplezéséről faggatnak. Íme hát álljon itt a leleplezés teljes története!

 

Először lelkes olvasóink hívták fel figyelmünket a nem mindennapi eseményre. Szerkesztőségünk is hasonlóan reagált a hírre, mint bármelyik másik neves iroda. Azonban egy békés esti beszélgetésen, mikor újra szóba jött a szokatlan történet, a csendes beszélgetés lassan heves vitába csapott át. Képszerkesztőnk ugyanis váltig állította, hogy ez a macskás kép hamis. Döntő bizonyítékot követeltünk tőle, melyet meg is adott, és amelyet mi is be fogunk mutatni a továbbiakban. Kollégánk szavainak hatása alatt folytattuk a filozofálgatást, a sokktól lassan döbbenve csak rá arra, hogy mekkora átverés alanyai is vagyunk mindannyian. "Ezt nem hagyhatjuk!" - kiáltott fel Iván. Szavai felperzselték a döbbenet csöndjét és azonnal melléálltunk. Akkor határoztuk el, hogy leleplezzük a hamis macskát és a mögötte álló elemeket!

Lassan lenyugodtak a kedélyek, és eljött az idő, hogy megkérdezzük képszerkesztőnket, hogy minek hatására kezdett gyanakodni.

"Egy mondat volt." - felelte. Egy mondat, mely így hangzott: "A hirtelen jött népszerűség miatt a gazdái csipát ültettek a macska egyik fülébe, attól félve, hogy esetleg ellopják a hírességgé vált állatot. - "Értitiek?" - kérdezte. "Csipát a fülbe? Na ekkor döbbentem rá."

 

 

 

 

 

Yoda különbenis így néz ki

 


A bejegyzés trackback címe:

https://senkik.blog.hu/api/trackback/id/tr24632488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: cica yoda csipa szenzáció hamisítvány
süti beállítások módosítása